Horoscop de week-end: Ce vă rezervă astrele pentru zilele de 12 și 13 noiembrie

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 12 și 13 noiembrie

BERBEC – Ar fi grozav dacă ai avea ocazia să petreci puțin mai mult timp pentru tine pentru a face sport sau a face ceva ce îți place.

TAUR – Nu sta într-un loc și concentrează-te pe activități active, mai ales dacă te simți încordat/ă – mișcarea îți va face bine și te va ajuta să te relaxezi. 

GEMENI – Este normal să ai propriile dorințe și obiective – nu renunța la ele, dar nu forța prea tare și nu le impune altora.

RAC – Ar fi bine să vă plătiți vechile datorii și facturile și să nu întreprindeți acțiuni riscante în acest domeniu. Nu este indicat să luați împrumuturi.

LEU – Nu încercați să opriți schimbările care s-au concretizat deja și nu pot fi oprite. Evenimentele îți vor spune cum să acționezi.

FECIOARA – Dacă ești într-o relație, poate apărea o problemă pe care ai ignorat-o până acum, sau comportamentul partenerului tău te poate afecta mai profund decât de obicei. 

BALANȚĂ – Veți fi destul de emoționați în această perioadă și veți reacționa violent la tot ceea ce fac sau spun alții.

SCORPION – Relația ta este în plină floare. Acestea sunt momentele în care tu și partenerul tău vă puteți relaxa și să vă bucurați de liniște.

SĂGETĂTOR – Schimbări neașteptate sunt posibile în domenii importante ale vieții. Aceste schimbări vă vor îndrepta către o direcție mai bună.

CAPRICORN – Căutați pozitivul chiar și în evenimente aparent neplăcute – va exista șansa de a învăța o lecție bună pentru dvs. 

VĂRSĂTOR – Va fi în favoarea ta dacă rămâi fidel cu tine însuți și nu tolerezi lucruri care nu-ți sunt plăcute, doar pentru a le face pe plac altora. 

PEȘTI – Vei lua inițiativa de a petrece mai mult timp cu partenerul tău emoțional și de a avea o viață socială dinamică împreună.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI