Horoscop de week-end (23 – 24 iulie). Iată ce vă rezervă astrele

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 23 și 24 iulie.

BERBEC – În sfârșit reușiți să finalizați un proiect care v-a solicitat foarte mult în ultima perioadă. În weekend veți petrece momente frumoase în sânul familiei.

TAUR – Alocați acest weekend pentru odihna, pentru a reuși să fiți mai în formă săptămâna viitoare.

GEMENI – Nu reușiți deloc să comunicați cu persoana iubită, iar acest lucru vă poate aduce în pragul disperării. În acest weekend însă, vor apărea semne de rezolvare a acestor probleme.  

RAC – Se anunță un weekend destul de aglomerat. Munciți mult, însă, sunteți răsplătiți pe măsură pentru eforturile dumneavoastră.  

LEU – Veți avea parte de un weekend plin de petreceri și voie bună. Ar trebui să fiți cumpătați, având în vedere că de luni vă așteaptă o săptămână destul de grea.

FECIOARA – Nu reușiți să găsiți un echilibru în relația cu partenerul. Ar fi cazul să luați o pauză în ceea ce privește viața amoroasă.

BALANȚĂ – Vă aventurați în multe conversații inutile, dar veți reuși să găsiți un echilibru și sfârșitul de săptămână va fi unul foarte plăcut.

SCORPION – Veți câștiga o sumă importantă de bani care se va dovedi extrem de importantă pe termen lung. 

SĂGETĂTOR – Dacă veți reuși să vă regăsiți liniștea, mai ales în relațiile personale, criza va fi depășită ușor. Este nevoie doar de puțină atenție la detalii.

CAPRICORN – În aceste zile, astrele sunt favorabile discuțiilor în cuplu și punerii la punct a aspectelor financiare ale relației.

VĂRSĂTOR – Grijile par departe în prima zi de weekend, însă ele revin în forță spre seară, când o discuție aprinsă cu cineva drag degenerează într-o ceartă.

PEȘTI – Ați plănuit de mult o escapadă nu veți lăsa nimic să vă stea în cale. Entuziasmul se poate transforma, însă, foarte ușor în frustrare, odată cu apariția celui mai mic obstacol.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI