Horoscop 24 august

Berbec

Vei avea parte de o zi foarte încărcată, fie la muncă, fie acasă. Nici nu mai știi cum să faci față la toate încercările.

Taur

Primești doar vești bune. Una are legătură cu banii, cealaltă e atât de bună, încât uiți de toate neplăcerile de care ai avut parte de dimineață.

Gemeni

Colegul în care aveai cea mai mare încredere te dezamăgește. Ceea ce a făcut te poate afecta direct. Alege-ți prietenii cu mare atenție!

Rac

Apar niște schimbări la job. Poate un nou loc de muncă sau poate o promovare. Ești interesat doar dacă și câștigurile sunt mai mari.

Leu

Ești decis să faci ceva ce aveai de gând încă de la începutul verii, însă nu ai avut timp. Nu mai amâna, apucă-te de treaba!

Fecioară

Dacă vrei să faci câteva schimbări în viața ta, începe cu tine, nu cu ceilalți. Fii mai atent la ce și cât mănânci, cât dormi și dacă faci destulă mișcare.

Balanță

Ești foarte harnic și reușești să rezolvi multe într-un timp record, nu numai la job, ci și acasă. Chiar și partenerul rămâne surprins de implicarea ta.

Scorpion

Dimineață se întâmplă ceva care te pune pe gânduri. Acum nu mai ești sigur că proiectul la care muncești de ceva vreme merită tot efortul.

Săgetător

Ai ocazia să faci o schimbare esențială în viață, despre care crezi că îți va aduce ceea ce dorești. Prietenii sau familia nu te pot ajuta.

Capricorn

Te-ai oferit să rezolvi o problemă pentru cineva important din viața ta. Cu toate că faci tot ce poți, lucrurile nu vor ieși chiar cum ar trebui.

Vărsător

Se termină vara și tu nu ai terminat cu ceea ce aveai de făcut… Noroc că ai la cine apela pentru ajutor.

Pești

Vei avea parte de o surpriză de ordin financiar. Nu te așteptai că lucrurile să evolueze chiar așa. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI