Horoscop 16 august

Berbec

Un început de săptămână mai lent… Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. S-ar putea să preferați să nu vorbiți. Totul decurge însă fără probleme pe plan sentimental… dacă acordați mai multă atenție celei sau celui de lângă dumneavostră.

Taur

Încercați să duceți doar cât puteți. Nu vă asumați prea multe responsabilități. Spre seară primiți o mână de ajutor de unde nici nu v-ați fi așteptat.

Gemeni

Odihna este foarte importantă în aceste zile. Tindeți să fiți confuz dimineața, așa că fiți prudent. Aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile.

Rac

Chiar dacă astrele arată că nu e o zi bună pentru investiții, o discuție între patru ochi cu partenerul vă face să găsiți soluția. Evitați speculațiile, pentru că riscurile sunt mai mari ca de obicei.

Leu

Vestea pe care o așteptați vine mai repede! O negociere cu cineva pentru care veți lucra vă aduce niște bani la care n v-ați așteptat.

Fecioară

Daca doriți să cumpărați ceva de valoare, nu o faceți! Indiferent dacă este pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi. În schimb, se poate să definitivați actele pentru o nouă casă.

Balanță

Vor veni bani de la job sau de la cineva apropiat, astfel că aveți un mic fond de urgență. Deși vă simțiți în formă, descoperiți că nu aveți sporul pe care vă bazați de obicei. E luni… O persoană de care vă era dor vă dă un semn care vă remontează.

Scorpion

S-ar putea să primiți o sumă de bani de la cineva din familie. Planurile la care vă gândiți trebuie să le mai amânați pentru altă zi în care veți avea mai mult simț practic.

Săgetător

Se poate să porniţi la drum şi să vă bucuraţi de peisaje, dar și de companie. Se anunţă proiecte noi în plan profesional, o să primiți aprecieri din partea şefilor. Dar există un risc de neînțelegeri, așa că nu dați atenție bârfelor din jur.

Capricorn

E posibil să vă apucaţi de nişte treburi gospodăreşti solicitante, mai ales că în prima parte a zilei aveți tendința să fiți mai confuz și morocănos. Relaxați-vă mai mult!

Vărsător

Chiar dacă aveți mari planuri, rămâneți răbdători ca  să vă organizați cât mai bine. Fiți deschis la sugestiile unei femei mai în vârstă.

Pești

De la o dimineață în care sunteți mai irascibil, ajungeți la o seară plină de eveimente, care să vă ridice moralul. Pregătiți-vă pentru o întâlnire… neprevăzută.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI