Actorul de stand-up Micutzu, ATACAT pe Calea Victoriei

Scandal uriaș, noaptea trecută, în Capitală! Celebrul arist de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a fost dus la secție după ce, la finalul unui spectacol, a fost implicat într-un scandal. 

Scandal pe Calea Victoriei, din Capitală! Geamul unei terase a fost spart, în urma unei altercații în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și actorul de stand-up Cosmin Nedelcu, cel care este cunoscut sub numele de Micutzu.

Noaptea trecută, Micutzu, iubita sa și un amic au depus reclamație și au dat declarații la sediul Secției 1 despre episodul din Calea Victoriei.

Potrivit acestora, în timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzul.

Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar s-a spart geamul unei terase. Scandalagiii au ajuns și ei la Poliție și împotriva lor s-au luat măsurile legale pentru tulburarea liniștii publice.

Articolul precedentHoroscop 15 august
Articolul următorHoroscop 16 august

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI