Benone Sinulescu, în stare gravă

Benone Sinulescu este în stare gravă, internat într-o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, anunță impresarul său.

Ionuț Pavel, fostul impresat al lui Benone Sinulescu, a făcut o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a iubitului artist. 

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit căzut în casă, inconștient, și a fost dus de urgență la spital. Medicii nu au făcut precizări privind starea sa de sănătate, în schimb, fostul impresar al acestuia a făcut acuzații grave. Artistul a fost transferat într-un centru de îngrijiri paleative.

”A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe”, a spus Pavel, citat de evz.ro. „Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”, a mai spus acesta.

Soția lui Benone Sinulescu a postat un mesaj pe pagina de Facebook a artistului, unde a lamurit ce s-a intamplat referitor situatia medicala a acestuia.

Elena Sinulescu a precizat ca starea de sanantate a artistului este una buna si ca nu s-a intamplat asa cum este scris in presa si cum au spus apropiatii familiei. Cantaretul nu a fost gasit incostient in casa, ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. La fata locului a fost solicitata o ambulanta, iar artistul a fost transportat la o clinica privata, unde se si trata.

,In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate’’, a precizat Elena Sinulescu pe pagina de Facebook a artistului.

Sotia cantaretului a fost deranjata de faptul ca fostul impresar al artistului, Ionut Pavel, a aparut in presa si a spus lucruri neadevarate despre sotul sau. Acesta nu a cerut aprobarea familiei, asa cum trebuia sa procedeze si a transmis informatii eronate presei.

,,In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital. In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate, false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe „Nea Beni”’’, a mai precizat Elena Sinulescu.

Potrivit clarificarilor acesteia, in urma cu cateva saptamani, Benone Sinulescu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar. Acesta a efectuat analize medicale, inclusiv computer tomograf, si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMELE ȘTIRI