Benone Sinulescu, în stare gravă

Benone Sinulescu este în stare gravă, internat într-o clinică de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, anunță impresarul său.

Ionuț Pavel, fostul impresat al lui Benone Sinulescu, a făcut o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate a iubitului artist. 

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit căzut în casă, inconștient, și a fost dus de urgență la spital. Medicii nu au făcut precizări privind starea sa de sănătate, în schimb, fostul impresar al acestuia a făcut acuzații grave. Artistul a fost transferat într-un centru de îngrijiri paleative.

”A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe”, a spus Pavel, citat de evz.ro. „Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”, a mai spus acesta.

Soția lui Benone Sinulescu a postat un mesaj pe pagina de Facebook a artistului, unde a lamurit ce s-a intamplat referitor situatia medicala a acestuia.

Elena Sinulescu a precizat ca starea de sanantate a artistului este una buna si ca nu s-a intamplat asa cum este scris in presa si cum au spus apropiatii familiei. Cantaretul nu a fost gasit incostient in casa, ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. La fata locului a fost solicitata o ambulanta, iar artistul a fost transportat la o clinica privata, unde se si trata.

,In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate’’, a precizat Elena Sinulescu pe pagina de Facebook a artistului.

Sotia cantaretului a fost deranjata de faptul ca fostul impresar al artistului, Ionut Pavel, a aparut in presa si a spus lucruri neadevarate despre sotul sau. Acesta nu a cerut aprobarea familiei, asa cum trebuia sa procedeze si a transmis informatii eronate presei.

,,In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital. In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate, false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe „Nea Beni”’’, a mai precizat Elena Sinulescu.

Potrivit clarificarilor acesteia, in urma cu cateva saptamani, Benone Sinulescu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar. Acesta a efectuat analize medicale, inclusiv computer tomograf, si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI