Câștigătorul Survivor România 2021 a ajuns în țară după șase luni de stat în Republica Dominicană

Survivor România 2021 s-a terminat după șase luni în care concurenții s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga marele premiu. Ei bine, un singur concurent a plecat acasă cu 50.000 euro, iar acesta este Zannidache, din echipa Faimoșilor. Artistul s-a întors în România marți dimineață, fiind așteptat de sute de fani pe aeroportul Otopeni. Surpriza cea mare a venit din partea lui Alex Velea și băieții de la studio, care l-au așteptat pe câștigător.

După mai bine de jumătate de an, tânărul a avut ocazia să se întâlnească cu cei dragi și să se bucure împreună de reușită. De asemenea, concurenții Survivor România care au fost alături de Zanni în Marea finală au fost și ei întâmpinați la aeroport de susținătorii lor. Zannidache a oferit și primele declarații după ce a sosit în țară, mărturisind care este cea mai frumoasă amintire din timpul reality show-ului. Potrivit acestuia, cel mai frumos moment trăit la Survivor a fost atunci când a ieșit favorit, fiind votat de public. „Cea mai frumoasă amintire…când am ieșit de fiecare dată favorit, palpitațiile pe care mi le-au dat oamenii de acasă. Asta e cea mai frumoasă amintire. (…) Datorită celor de acasă mă așteptam să câștig. Nu am câștigat că sunt eu foarte bun, dar fără voi nu mai conta cât de bun sunt. Dacă nu erau oamenii de acasă, nu câștigam.Asta a fost cel mai greu pentru mine, nu eram obișnuit cu susținerea asta. Fără ei (n.r. oamenii de acasă) nu aș fi câștigat”, a declarat Zanni.

Alături de el a fost și prezentatorul show-ului, Dan Pavel care l-a felicitat pe marele câștigător. Mai mult, acesta a menționat că emisiunea este reală iar tot ce s-a întâmplat a fost 100% adevărat.

Acum că a ajuns în țară alături de prietenii lui, Zannidache va locui la Alex Velea, până își va cumpăra propria locuință. Întrebat ce va face prima dată când va ajunge la Antonia și Alex Velea, Zanni a spus în glumă că va face mâncare și se va ocupa de curățenia prin casă. „O să-mi fac o omletă, o să-i fac și lui Alex, că doar el mi-a gătit când am fost la el. Dau și cu mătura în sufragerie, că ultima oară am intrat încălțat, o să fac focul în sufragerie”, a declarat Zanni râzând.

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI