Fiul Clejanilor, Fulgy, a fost plasat în arest la domiciliu după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost lăsat să plece acasă. Reținut sâmbătă seară după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul, acesta a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Sâmbătă seară, tânărul de 23 de ani a lovit pe un jurnalist şi i-a furat telefonul, iar victima a sunat la 112. Mai mult, fiul Clejanilor s-a filmat în timp ce îl amenința pe jurnalist. 

În urma scandalului au fost audiați mai mulți martori. 

Cu o seară înainte, fiul Clejanilor a sunat la poliție și a spus că este sechestrat în casă de părinții lui. Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe tânâr în fața casei, iar acesta a spus că a sărit pe geam. Pentru că sesizarea la 112 nu s-a confirmat și Fulgy a alertat inutil autoritățile, a fost amendat cu 2.000 de lei.

În urmă cu o lună, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost prins drogat la volan, iar polițiștii au deschis atunci un dosar penal, așa cum s-a întâmplat și în cazul surorii lui, Margherita, anul trecut. Fulgy a făcut scandal cu jurnaliștii și acum o lună la secția de poliție.

La doar câteva zile, băiatul artiștilor a provocat un alt scandal la o sală de jocuri dintr-un cazinou. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI