Alexandra Stan s-a măritat în mare secret

Alexandra Stan s-a măritat în mare secret! Artista și partenerul ei de viață au semnat actele de căsătorie la Câmpulung, orașul natal al iubitului ei. Cei doi au ales să se căsătorească într-o locație superbă după numai câteva săptămâni de relație.

Cântăreața și partenerul ei, Emanuel, au devenit o familie pe 24 aprilie, dar cununia religioasă a avut weekend-ul trecut, de data aceasta în orașul de baștină al Alexandrei Stan, Constanța. Blondina nu și-a dorit să meargă la Primărie, motiv pentru care au ales să facă ceremonia în altă parte. „Ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră”, a declarat Alexandra pentru Viva.

Cei doi au optat pentru Nămăiești unde au avut parte de o ceremonie extrem de specială, într-un loc încărcat de istorie. „Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo. Chiar ne-au oferit un spațiu și camera respectivă era plină de manechine. Era, de fapt, un muzeu etnografic, unde se aflau o mulțime de manechine îmbrăcate în ii naționale, în costumul nostru tradițional. Unul dintre costume era chiar vechi din 1700 sau 1800, cea mai veche ie a noastră. A câștigat și premii, a fost chiar premiată atunci când s-a inaugurat Turnul Eiffel. Este un loc plin de istorie și de energie românească, tradițională”, a povestit vedeta.

Bărbatul care a făcut-o pe rebela cântăreață femeie de casă se numește Emanuel-Petre Necatu, un bărbat de 35 de ani cu care căntăreața este într-o relație de puțin timp. Emanuel a fost terapeutul Alexandrei și astfel acesta a reușit să-i cucerească inima clientei sale. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relația cu Alexandra.

Elena Lasconi a oficializat ceremonia nunții civile a Alexandrei Stan

Elena Lasconi a publicat un mesaj pe rețelele sociale prin care și-a exprimat bucuria față de cei doi proaspeți însurăței.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră @alexandrastan și Emanuel!„ a fost mesajul publicat de Elena Lasconi pe rețelele sociale.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI