Vica Blochina, declarații șocante despre Oana Roman: „Ea este cea mai falsă persoană din showbiz”

Cel mai recent scandal mediatic este cel dintre Vica Blochina și Oana Roman. Cele două nu se mai înțeleg, după o prietenie de ani de zile. Conflictul ar fi pornit de la soţul Oanei, Marius Elisei, după spusele Vicăi, însă aceasta nu a dat mai multe detalii.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se afișeau împreună și se declarau cele mai bune prietene, prietenia dintre cele două s-a rupt. Invitată în emisiunea lui Teo, Vica Blochina a făcut declarații surprinzătoare despre Oana Roman. După ce a participat la rubrica „Răspunde sau mănâncă’, blondina a răspuns la câteva întrebări picante. Întrebată care este cea mai falsă persoană din showbiz, Vica a desemnat-o pe Oana Roman. De asemenea, vedeta a spus că nu mai sunt prietene. ”Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte.”, a declarat Vica. Se pare că motivul ar fi împăcarea cu Marius Elisei. Bursucu a fost și el de aceeași părere cu Vica, semn că și prezentatorul tv este supărat pe fiica lui Petre Roman.

Vica Blochina se află într-un conflict şi cu Simona Traşcă. După ce a făcut nişte afirmaţii care au deranjat-o pe Simona, aceasta a ieşit la atac.

„Nu avem, din punctul meu de vere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut? De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile… Ea se dă mare doamnă, dar nu este pentru că, oricum dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa fără motive, că eu nu i-am făcut nimic.”, a spus Simona Trașcă la un post de televiziune.

Se pare că ce a determinat-o pe Vica să spună acele lucruri a fost un bărbat, mai exact un fost iubit de-al Simonei cu care Vica a fost într-o relaţie recent.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI