Britney Spears a pierdut procesul cu tatăl său

Britney Spears a pierdut procesul intentat tatălui ei. În instanță, celebra cântăreața a făcut mărturii cutremurătoare. Și-a denunțat părintele pentru controlul exagerat asupra vieţii ei, ba chiar l-a acuzat că o împiedică să se recăsătorească și este forțată să ia anticonceptionale, totul pentru a-i lua averea strânsă de-a lungul anilor, a spus cântăreața. 

Instanța din California a respins cererea cântăreței Britney Spears de a îl înlătura pe tatăl ei din rolul de co-tutore al averii sale. Ea a vrut prin acest proces să pună capăt tutelei „abuzive”, care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani. 

”Am mințit și am spus întregii lumi că sunt bine și că sunt fericită. A fost o minciună. Acum vă spun adevărul: nu sunt fericită, nu pot să dorm și sunt foarte nervoasă. Totul e o nebunie. Sunt în depresie, plâng toată ziua”, a declarat artista.

În instanță, Britney Spears a susținut că tătal ei o împiedica să se recăsătorească și să facă copii.
”Am avut 24 din 24 de ore cineva care mă păzea. Aveam și un bucătar care gătea pentru mine zilnic. Mă priveau cum mă schimb, de dimineață până seara, nu aveam absolut deloc intimitate”, a mai spus cântăreața. 

Britney Spears, care a luat o pauză din activitate din 2018, a cerut în 2020 să fie scoasă de sub tutela tatălui ei. 

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, cântăreaţa a avut un comportament considerat haotic. Ea a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent. 

Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI