Andreea Bănică, primele declarații după ce s-a operat la nas

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bănică și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că pe data de 1 iunie ea va suferi o intervenție chirurgicală la nas. Avea mare nevoie să facă acest pas, deoarece a amânat operația respectivă timp de mai mulți ani de zile, când a descoperit că are o afecțiune pe care nu o putea trata fără intervenția medicilor.

Nu ar fi vrut să se ajungă aici, dar nu mai putea respira așa cum trebuie și nici nu se oxigena suficient, iar amânarea intervenției nu i-ar fi adus niciun beneficiu. În plus, Andreea Bănică a recunoscut că până acum nu s-a operat, deoarece i-a fost frică și a povestit că nu vrea nici să se opereze la 50 de ani. Cântăreața a descoperit că are deviație de sept în urmă cu mai bine de cinci ani, după ce și-a făcut un RMN.

Ieri, a fost ziua cea mare pentru artistă și a stat cu o mare frică până când a ieșit de pe masa de operație. Frumoasa vedetă nu și-a ținut fanii în suspans în ceea ce privește starea sa imediat după operație. A postat repede o imagine de pe patul de spital, alături de un mesaj prin intermediul căruia le-a spus celor care o urmăresc că este bine și nu a uitat nici să le mulțumească pentru toate gândurile și mesajele pe care le-a primit din partea lor.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele. Sunt bine”, a scris Andreea Bănică pe contul ei oficial de Instagram, imediat după operație.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI