Se retrage sau Gina Pistol din televiziune!? Iubita lui Smiley a lămurit pe toată lumea

Având în vedere faptul că Gina Pistol a decis să renunțe la prezentarea celor două emisiuni Asia Express și Chefi la Cuțite, fanii au început să creadă că aceasta se va regretage definitiv din televiziune. Nu doar fanii ei au ajuns la această concluzie, ci și oamenii din jurul ei. Citind toate aceste zvonuri care au apărut în ultima vreme, iubita lui Smiley a luat hotărârea de a vorbi pentru prima dată despre acest subiect sensibil, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent.

Frumoasa vedetă a început dezvăluirea prin a spune că sunt doar niște zvonuri și nimic mai mult. Contractul ei durează mai mulți ani, așa că de îndată ce fiica ei va mai crește va reveni pe micile ecrane, așa cum i-a obișnuit pe admiratorii săi.

Blondina a decis să îi dea toate acele sfaturi Irinei Fodor, femeia care a înlocuit-o în ambele emisiuni de televiziune, ca de la femeie la femeie. Gina Pistol are o experință de trei ani în ceea ce privește Asia Express și a vrut să îi fie de ajutor colegei sale, pentru că este un proiect obositor care durează destul de mult. În acest moment, ei i s-ar părea și mai greu să stea departe de familia sa două luni și tocmai de aceea a preferat să nu se implice anul acesta, pentru că Josephine are nevoie de ea acasă.

  „Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar nişte zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câţiva ani, deci nu voi pleca aşa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, aşa că, normal, i-am dat nişte sfaturi Irinei Fodor, am totuşi experienţa celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor şi durează mult. Stai plecată aproape două luni, eşti departe de familie, iar asta este greu şi pentru tine, şi pentru toi cei implicaţi. Când ai o zi obositoare, dacă eşti acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar aşa, cum eşti plecată, totul devine mai dificil”, a declarat Gina Pistol pentru okmagazine.ro. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI