Sore, gest de milioane pentru nevăzători! Artista a reușit să emoționeze pe toată lumea

Sore este o femeie cu suflet mare și a reușit să demonstreze acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Frumoasa vedetă s-a implicat, de-a lungul timpului, în tot felul de activități, iar de data aceasta a făcut un gest superb pentru nevăzători. Artista a vrut să se pună în locul lor pentru câteva ore și a realizat că nu le este deloc ușor și a rămas surprinsă de cât de multe lucruri a realizat făcând acest experiment.


A fost o provocare pentru ea și acceptat acest lucru fără să stea prea mult pe gânduri. Cântăreața le-a spus celor care o urmărăresc faptul că ar trebui să fie recunoscători pentru viața lor, pentru că deși nu este mereu ușor, sunt unii oameni care duc o viață și mai grea decât a lor și nici măcar nu pot vedea ceea ce se petrece în jurul lor. Sore a purtat pentru câteva ore ochelari opaci și a mers așa prin oraș, alături de o persoană care nu vedea deloc.

Vedeta și Dragoș, un tânăr de doar 18 ani, au mers împreună cinci km și a realizat că în momentele acelea, nu se gândea la nimic altceva în afară de următorul pas pe care avea să îl facă. A fost în același timp confuză, panicată și emoționată, pentru că era ceva complet nou pentru ea. Din toate aceste lucruri, ea a realizat că trebuie să fie mulțumită cu tot ceea ce are, pentru că unii oameni au parte de situații mult mai grave și, totuși, nu se tem de ceea ce urmează. 

„Las poza asta aici si te rog sa fii recunoscator pentru viata ta. Este de acum cateva zile, cand, pentru cateva ore, am purtat ochelari opaci, am pasit in lumea nevazatorilor, alaturi de Dragos (18ani) si am parcurs 5 km impreuna (in poza eram in metrou). Mintea mi-a fost, in permanenta, ocupata cu urmatorul pas. Am fost panicata, emotionata, confuza insa am plecat de acolo cu o lectie de viata invatata: apreciaza ceea ce ai!”, a scris Sore pe Instagram.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI