Horoscop 28 mai. Zodia urmărită de probleme din trecut

Berbec

Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaraţii pompoase și planuri de viitor făcute împreună.

Taur

Nu spera lucruri pe care nu le poţi atinge pentru că unele din aceste puncte de vârf depind de eforturile tale de până acolo. 

Gemeni

Atitudinea pozitivă, încrederea absolută în tine însuţi și optimismul care ţi se citeşte pe chip au la bază o stare de sănătate foarte bună. 

Rac

Vei primi exact ceea ce oferi, deci nu judeca pe cineva dacă nu vrei să fii judecat, nu critica dacă tu nu faci faţă criticilor.

Leu

Fii liniştit, nu cere permanent acţiune şi noutate pentru că nu au de unde să apară chiar tot timpul. Uneori intri într-o zonă mai monotonă.

Fecioară

Te afli la cheremul altora mai puternici decât tine care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoşti superioritatea, te supui în faţa autorităţii lor.

Balanță

Priveşti lucrurile foarte obiectiv şi ai ocazia să îţi exprimi punctul de vedere în faţa altora care respectă deciziile tale. 

Scorpion

Nu poţi repara singur o situaţie care te macină dar, cu ajutorul celor dragi, nimic nu ţi se va mai părea la fel de greu.

Săgetător

Starea ta depinde mult de starea vremii. Dacă ai norocul unei zile senine, cu soare strălucitor, vei avea o zi excelentă şi tu.

Capricorn

Glumele nu se potrivesc în orice situaţie. Ca atare, fii atent cu cine îţi permiţi azi să faci poante, ca nu cumva să strice mai mult! 

Vărsător

Eşti cam nervos şi, dacă nu ţii sub control manifestările agresive, poţi strica ziua altora! Fii mai atent la ce spui!

Pești

Aştepţi să termini mai întâi un proiect dificil ca să îl poţi evalua şi extrage nişte concluzii din tot ce ai construit. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI