Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: „Cred că sunt 20 de cutii de medicamente”

Pentru Oana Roman cea mai importantă este familia. Vedeta face tot ceea ce îi stă în putință pentru binele oamenilor pe care îi iubește și le este alături ori de câte ori simt aceștia nevoia. Fosta soție a lui Marius Elisei nu uită nici de fanii ei din mediul online, oricât de multă treabă ar avea de făcut într-o zi anume. Internauții știu totul despre ea, pentru că este activă pe Instagram și le povestește acestora despre toate momentele prin care trece și stă foarte mult de vorbă cu ei.


Tot pe Instagram, fiica lui Petre Roman a vorbit recent despre starea de sănătate a femeii care i-a dat viață. Mioara Roman are tot mai multe probleme în ultima vreme, iar vedeta a fost nevoită să meargă de mai multe ori cu ea la spital, să o îngrijească și să se asigure că femeia este tratată așa cum se cuvine. Face orice îi stă în putință pentru binele mamei sale și speră că se va recupera cât mai curând posibil.

Din nefericire, se pare că starea sa nu este tocmai una bună și cele care o mai ajută în aceste zile grele sunt doar pastilele pe care trebuie să le ia și care nu sunt deloc puține. Oana Roman s-a filmat în timp ce îi ducea mamei sale medicamentele necesare, în jur de 20 de cutii. Ea îi este recunoscătoare femeii care a adus-o pe lume pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și a venit vremea în care și ea are nevoie de ajutorul fiicei sale.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este… ”, le-a povestit fiica lui Petre Roman fanilor din mediul online.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI