Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut în același club

Foștii soți au ajuns „din întâmplare” în același local. Mai mult, Bianca și Alex au stat la aceeași masă.

Bianca și fostul ei partener, milionarul Alex Bodi au ajuns să stea din nou la aceeași masă. Chiar dacă nu au dorit să facă acest lucru cunoscut, cei doi s-au dat de gol, rând pe rând.Mulți dintre fanii fostului cuplu speră ca aceștia să depășească trecutul și să facă pace.


Recent, pe internet a circulat un filmuleț în care creatoarea de modă și milionarul din Mediaș au făcut pace în trafic. Mai exact, cei doi s-au salutat, semn că au lăsat în urmă scandalurile care au dus în fond, la separarea lor. Toată lumea a speculat atunci că cei doi sunt pe punctul de a se împăca și de a relua povestea de amor întreruptă brusc anul trecut.

Bianca Drăgușanu a negat însă vehement această supoziție menționând că în acest moment ea și fostul soț sunt simple cunoștințe.

Dacă blondina a fost tranșantă legat de acest context, Alex Bodi a lăsat mereu loc ”de mai mult”. Afaceristul pare mai deschis către o împăcare în adevăratul sens al cuvântului.

Fie că vor sau nu, imprevizibilul îi aduce din nou în același context. Seara trecută, cei doi foști parteneri au ajuns din nou la aceeași masă. Nu singuri, ci alături de prietenii comuni, apropiați pe care îi au. Chiar dacă în urmă cu câteva luni, Bianca se plângea că multe dintre cunoștințele comune ale ei și ale milionarului au ales să îi rămână fidel acestuia după despărțirea lor, acum aparent, blondina a făcut pace și cu prietenii respectivi.

S-au distrat în același club, însă cea care a „spart gașca” prima a fost creatoarea de modă. Bianca însoțită de prietena ei au preferat să se retragă înainte ca petrecerea să se încheie. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram un citat cu subînțeles legat de gestul ei.

„A știi când să te retragi e atât de important. De la petrecere, de la un job, dintr-o relație.”, a fost mesajul distribuit de blondină pe Instagram.

Alex Bodi a recunoscut recent și faptul că i-a trimis Biancăi în repetate rânduri flori, semn că speră la o reconciliere. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI