Mirela Vaida a fost din nou atacă la Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida a vandalizat din nou studioul de televiziune Antena 1 încercând să o lovească pe prezentatoare.  Oamenii legii au fost sesizaţi din nou miercuri, la  două luni de la primul incident, după ce o femeie, complet dezbrăcată, a aruncat cu pietre în geamurile platoului de filmare Acces Direct.

Mirela Vaida se pregătise pentru emisiunea Acces Direct și voia să discute în cadrul acesteia despre un caz care a impresionat-o enorm, dar a avut parte de un șoc la doar câteva minute după ce a intrat în emisie. Prezentatoarea a fost din nou ”vizitată” de femeia care și în urmă cu două luni a vrut să îi ia viața în direct, aruncând un bolovan în direcția în care se afla blondina.

Vedeta s-a speriat extrem de tare și timp de două luni nu a mai ieșit din casă de una singură, de frică să nu fie atacată în timp ce se îndrepta către locul ei de muncă. S-a simțit în pericol și încă o face și este extrem de revoltată, din cauza faptului că statul român nu face absolut nimic să o apere și că o femeie care are grave probleme psihice și care îi vrea moartea umblă în libertate.

Mai mult de atât, prezentatoarea de la Acces Direct este de părere că acest episod s-ar putea repeta, dacă polițiștii și procurorii nu o închid pe femeia care i-a pus gând rău. Deși a demonstrat că este o femeie puternică, la un moment dat nu a mai rezistat și i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei, care o privea din fața televizorului și care poate suferea văzând prin ce este nevoită să treacă fiica lui. Ea a mai zis că fiecare om este dator cu o moarte, dar că nu își dorește ca viața ei să sfârșească în felul acesta.

”Se uită acum la televizor și poate plânge, nu plânge tată că ce să facem, asta-i viața, ăsta-i statul în care trăim. Până la urmă cu o moarte toți suntem datori, ce să facem…”, i-a transmis prezentatoare de la Acces Direct tatălui său. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI