Brigitte și Florin Pastramă au ajuns în fața notarului. Cei doi și-au împărțit bunurile

Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar pentru a-și împărți bunurile. Membrii unuia dintre cele mai controversate cupluri au luat această decizie pentru a nu mai exista neînțelegeri în casă. Cei doi au avut parte de scandal după scandal, iar subiectul principal a fost legat de bani.

Imediat ce Brigitte a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care familia soțului o are, Florin Pastramă a decis să își facă bagajele și să plece. Acesta a luat decis să se mute alături de mama sa.  Pastramă s-a întors la soția sa după aproximativ o săptămână. Cei doi nu au petrecut nici măcar Paștele împreună, dar apoi s-au împăcat și s-au mutat din nou sub același acoperiș, deoarece nu pot trăi unul fără celălalt.

Cei doi au pus iubirea mai presus de toate problemele, așa că au luat o decizie finală. Ca să nu mai existe atât de multe probleme din cauza banilor și a datoriilor, Florin și Brigitte Pastramă au decis să-și împartă bunurile. Așa că au mers și au cerut ajutorul unui notar specializat.

”Am rezolvat-o și p-asta. Era singura problemă de la care porneau certurile. Lumea e rea. Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui. Ca să nu mai iasă discuții că stau cu Brigitte pentru bani. Am făcut-o și p-asta. Să vedem ce discuții mai sunt în lume, rămâne la voia lui Dumnezeu”, a povestit Florin Pastramă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI