Când va avea loc duelul Simona Halep – Angelique Kerber, din turul doi de la Roma

Actualul loc trei în ierarhia mondială, Simona Halep, se pregătește de debutul în turneul din capitala Italiei, contra lui Angelique Kerber (locul 26 WTA)!

Cea mai bună tenismenă din România a fost greu încercată în acest an de problemele medicale, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneele din Doha și Dubai, dar și să abandoneze întrecerea de la Miami din cauza accidentărilor. Acum, Simona Halep este pregătită să ridice deasupra capului primul trofeu al anului și speră să își apere titlul obținut anul trecut la Roma.

După un prim tur liber, Halep va da peste Kerber, care a trecut de Alize Cornet (60 WTA), în minimum de seturi, 6-2, 7-5, în primul meci din Italia. Acum, organizatorii întrecerii de la Roma au programat întâlnirea dintre cele două sportive în cursul zilei de astăzi și va reprezenta a cincea partidă de pe arena ”Grand Stand”, astfel că nu va începe mai devreme de ora 19:00 a României.

Confruntarea de astăzi va fi a 12-a dintre Halep și Kerber, sportiva din România fiind în avantajul meciurilor directe în acest moment, după 6-5. Învingătoarea duelului dintre Simona Halep și Angelique Kerber va juca împotriva tenismenei care se impune în confruntarea dintre Jelena Ostapenko (49 WTA) și Ajla Tomljanovic (80 WTA).

Sursa foto- Mutua Madrid Open

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI