Andreea Tonciu, surpriză de ziua ei din partea fiicei sale! Câți ani împlinește astăzi vedeta

Ziua de astăzi, 12 mai, este una foarte importantă pentru Andreea Tonciu, dar și pentru întreaga sa familie. Frumoasa vedetă își sărbătorește ziua de naștere, iar surprizele s-au ținut lanț pentru ea, încă de la primele ore ale dimineții. Una dintre primele persoane care au avut grijă ca ea să se simtă iubită și apreciată într-o asemenea zi a fost fiica sa, care a surprins-o plăcut și a emoționat-o până la lacrimi.

Fiind foarte sinceră cu fanii ei și activă pe social media indiferent de zi, ea nu nu s-a putut abține să nu își filmeze copilul, în timp ce îi făcea o urare superbă, de care s-a bucurat enorm și care a făcut-o să își înceapă ziua cu dreptul. Partenera de viață a lui Daniel Niculescu este o femeie împlinită și nu doar de ziua ei, pentru că are o familie frumoasă și duce viața la care a visat mereu.

Încă de zilele trecute, ea le-a zis fanilor că nu are cum să lase ziua sa de naștere să treacă neobservată așa că a decis să dea o petrecere de zile mari în cinstea ei. Le-a povestit fanilor cum are de gând să se distreze la împlinirea celor 35 de ani și se va ține de cuvânt. 

„Mai e foarte puțin și se apropie ziua mea de naștere. Dragilor, mai îmbătrânesc cu un an, dar să știți că eu mă simt foarte fericită și foarte împlinită. Mâine e ziua mea de naștere. 12.05.1986, ora 06:00 dimineața. Atunci am venit pe lume. Am foarte mari emoții. Mâine o să dau o mică petrecere alături de prietenii mei și alături de voi, pentru că vreau să fac un Live cu voi, să-mi urați „la mulți ani” și toate bune”, le-a povestit ieri fanilor. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI