Cristina Șișcanu, secretul căsniciei perfecte: „Din punctul meu de vedere, trebuie să…” 

Cristina Șișcanu este într-o relație de mai bine de zece ani cu Mădălin Ionescu, îndrăgitul prezentator. Având în vedere că a trecut foarte mult timp de când sunt împreună și că nu s-au certat deloc, mulți au fost curioși să afle cum reușesc aceștia să se înțeleagă atât de bine. Ei bine, se pare că au câteva secrete, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a povestit fanilor care sunt cele mai importante lucruri pe care le urmează în relația lor. Le-a dat acestora și o serie de sfaturi, care speră să îi ajute în adevăratul sens al cuvântului.

„Trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții”
Frumoasa vedetă a reușit să intre în atenția tuturor, odată cu participarea sa la îndrăgita emisiune de la Kanal D, unde nu s-a făcut neapărat remarcată datorită calităților sale, ci prin intermediul conflictelor pe care le avea cu celelalte concurente, cu care se certa destul de des. De atunci, mii de oameni au început să stea în fiecare zi cu ochii pe ea și să îi analizeze fiecare mișcare, fie ea bună sau rea.

Acum câteva zile, ea a reușit să surprindă pe toată lumea cu o serie de declarații din viața personală. Cristina Șișcanu a mărturisit care sunt secretele unei căsnicii de durată, precum este cea din care ea face parte. Cel mai important lucru este ca între parteneri să existe chimie și să nu cupleze din alte motive, pentru că o astfel de asociere este clar una sortită eșecului, din punctul său de vedere.

„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a povestit Cristina Șișcanu. 

„Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a mai zis vedeta. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI