De ce urăște Mihai Bendeac fotbalul! Artistul, mărturisiri emoționante

Mihai Bendeac le-a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate celor care îl iubesc pentru tot ceea ce a reușit să realizeze până în momentul de față. În momentul lansării cărții sale, acesta și-a pus inima pe tavă în fața fanilor și i-a luat prin surprindere cu povestiri care mai de care mai interesante despre viața sa privată. Cu toate acestea, se pare că există extrem de multe lucruri care îi iau pe fanii lui prin surprindere și despre care nu a scris în cartea pe care a lansat-o în colaborare cu cea mai importantă ființă din viața sa, mama acestuia.


Juratul de la iUmor avea o vreme când era un mare iubitor al fotbalului, pe care ulterior se pare că a reușit să îl urască din tot sufletul său. Când era ceva mai tânăr, artistului îi plăceau meciurile de fotbal, avea o echipă preferată și mergea pe stadion, până în clipa în care i s-a întâmplat un lucru care i-a dat serios de gândit și care l-a făcut să își schimbe părerea despre acest sport în totalitate.

Ei bine, se pare că Mihai Bendeac s-a întâlnit, acum câțiva ani, cu un grup de suporteri rapidiști, iar unul dintre aceștia a mers la el și i-a luat fularul de la gât. Tatăl lui i-a cerut bărbatului să îl lase în pace pe Mihai, pentru că era doar un copil, doar că pe el nu îl interesa sub nicio formă acest aspect. A început, de asemenea, să le adreseze cuvinte urâte actorului și părintelul său, iar din momentul respectiv a jurat că nu va mai susține nicio echipă.

”La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: Lasă-l în pace că-i copil. Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine. Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe”, a declarat Mihai Bendeac. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI