VIDEO – Noua destinație favorită de vacanță a românilor. Stațiunea va fi luată cu asalt în vară

Concediile din această vară se pregătesc încă din această perioadă, iar la târgurile de turism deja se prefigurează tendinețele anului 2024. Destinația preferată de vacanță a românilor în acest an va fi Halkidiki, stațiunea din Grecia care atrage cei mai mulți turiști, potrivit Știri pe surse.

Organizația de Turism din Halkidiki, în cooperare cu Regiunea Macedonia Centrală și οrganizațiile de turism din Salonic și Pieria, a participat la târgul TTRRomanian Tourism Fair 2024, desfășurat la centrul expozițional Romexpo din București în perioada 15-18 februarie 2024.

Alături de profesioniștii din regiune, hotelieri, agenți de turism, unități de cazare din Sithonia și nu numai, regiunea Halkidiki împreună cu unica sa insulă, Ammouliani, a avut o participare răsunătoare și și-a făcut simțită prezența încă o dată în România.

Potrivit Biroului pentru Afaceri Economice & Comerciale din București, Grecia rămâne pe primul loc în preferințele turiștilor români, iar Halkidiki continuă să fie prima lor opțiune.

Articolul complet, AICI

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI