Litoralul românesc, în concurență cu Turcia, Grecia și Bulgaria

Târgul de Turism al României (TTR) a devenit un prilej de lansare a celor mai bune oferte, inclusiv pentru agențiile care nu mai participă cu standuri la expoziția de la Romexpo.

Potrivit jurnalul.ro, variantele online de „târg” au continuat tradiția, în același timp cu evenimentul, unele prelungindu-se cu o săptămână, pentru cei care vor să cumpere vacanțe ieftine. Cele mai căutate sunt ofertele pentru vara acestui an, la plajă, în Grecia, Turcia și Bulgaria, dar și pe litoralul românesc. Agențiile de turism au înregistrat recorduri de vânzări pentru aceste tipuri de pachete turistice, pe site-urile proprii, inclusiv pentru stațiunea Mamaia, care anul acesta nu a participat la TTR.

Cea mai mare provocare a agențiilor care vând pachete turistice în România este creșterea incoming-ului – adică aducerea turiștilor străini în țara noastră. Din acest punct de vedere, preferințele turiștilor români sunt totalmente diferite de cele ale străinilor care ne vizitează țara. De exemplu, în această perioadă, agențiile de turism au vândut foarte bine vacanțele pe litoral, pentru vara anului 2024, în topul destinațiilor fiind și litoralul românesc, pe lângă stațiunile din Grecia, Turcia, Bulgaria. În schimb, incoming se face mai ales pentru circuitele culturale.

Citiți articolul complet, AICI

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI