Un băiat de 14 ani este cercetat penal, după ce a furat mașina neînmatriculată a tatălui și s-a răsturnat cu ee

Un băiat în vârstă de 14 ani, din județul Gorj, este cercetat penal, după ce a condus mașina neînmatriculată a tatălui și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Autoturismul condus de băiatul de 14 ani, care nu avea montate plăcuțele de înmatriculare, a fost identificat de polițiști pe drumul judeţean 673, din comuna Bolboşi.

În ciuda semnalelor polițiștilor, adolescentul a refuzat să oprească și și-a continuat drumul.

„S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia.

După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, a transmis Inspectoratul de Poliţie al Județului (IPJ) Gorj.

Verificările făcute de poliţişti au scos la iveală faptul că autovehiculul nu era înmatriculat şi fusese furat, aparținându-i tatălui băiatului de 14 ani.

Se pare că adolescentul a profitat de faptul că tatăl său nu se afla acasă și a decis să plece cu mașina acestuia.

Mai mult, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai afla și un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma accidentului, polițiștii au  întocmit un dosar penal pentru furt şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deţine permis, potrivit adevarul.ro.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI