Metoda “Loverboy” încă face victime. Un bărbat din Dolj, reținut după ce a obligat patru femei să se prostitueze în Europa

Un bărbat de 35 de ani din Craiova a fost reţinut de poliţişti după ce s-a folosit de metoda “loverboy” şi a obligat patru femei să se prostitueze în mai multe ţări din Europa.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, pentru proxenetism în formă continuată. 

“În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013-2017, folosindu-se de metoda «loverboy» şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însuşite de bărbat. În dimineaţa zilei de 03 mai, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI