Actorul Jeffrey Dean Morgan și-a fracturat ambele picioare în timpul filmărilor pentru „The Walking Dead”

Starul „The Walking Dead” Jeffrey Dean Morgan și-a fracturat ambele picioare în timpul filmărilor pentru ultimul sezon al serialului cu zombi.

Actorul în vârstă de 56 de ani – care l-a jucat pe Negan în serialul cu apocalipsa zombi încă de la finalul sezonului șase – a dezvăluit în martie că și-a rupt piciorul cu ceva vreme în urmă, dar nu a mers la spital pentru a-l pune in ghips, pentru că nu a vrut să se îmbolnăvească de Covid.

Jeffrey Dean Morgan a dezvăluit recent într-un interviu că și-a fracturat, de fapt, ambele picioare, dând vina pe încălțămintea nepotrivită pe care a purtat-o la filmări, din cauza căreia, după mai mult sărituri și aterizări s-a accidentat.

„A început ca un fleac, o fisură de mărimea firului de păr. Și apoi s-a înrăutățit. Oasele din călcâiul meu nu mai sunt netede”, a spus actorul

Inițial, plănuise să fie supus unei intervenții chirurgicale între filmările „The Walking Dead” care se încheie în martie și viitorul său spin-off „The Walking Dead: Dead City”. Morgan a adăugat: „Am avut vreo trei luni și m-am dus în Spania să fac o reclamă”. Doar că a suferit apoi o hernie și a avut o intervenție chirurgicală în mai pentru aceasta, în loc să-și repare picioarele.

În mai, a publicat un selfie cu el recuperându-se după o intervenție chirurgicală, dar nu a dezvăluit niciodată natura procedurii la momentul respectiv.

Actorul a scris: „Am avut o intervenție chirurgicală astăzi. Totul este în regulă datorită celei mai bune soții care poate să existe, asistentelor care au avut grijă de mine… și celui mai mare chirurg #drLieberman.”

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI