Un senator liberal, atac la adresa social-democrațilo: Demagogia PSD nu are limite!

Senatorul PNL Ion Iordache i-a îndemnat pe social-democraţi să lase demagogia şi să recunoască faptul că ministrul Energiei Virgil Popescu a spus ferm şi clar, la Târgu-Jiu că nu se închide nicio centrală pe cărbune.

„Demagogia PSD nu are limite! Domnilor de la PSD, lăsaţi vorbitul fără rost şi atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexului Energetic Oltenia! La Tg-Jiu, ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social-democraţii insistă să-şi asume merite, deşi n-au mişcat un deget. În disperarea lor pentru imagine, PSD-iştii uită un lucru: când au fost la guvernare nu au făcut nicio expropriere, au ţinut fronturile de lucru blocate şi au lăsat compania să se împrumute la bănci şi să se descurce cu plata certificatelor! Dacă e să fim corecţi, guvernele PNL şi ministrul ăsta de la energie, pe care-l tot atacă PSD, au salvat de la faliment compania printr-o infuzie masivă de un miliard de euro de la bugetul de stat pentru achiziţia de certificate de CO2 şi prin aprobarea altui miliard de euro pentru investiţii în Gorj şi Dolj”, a scris Ion Iordache. 
 
Senatorul PNL l-a îndemnat pe Marius Budăi să rrezolve problema legii 197, iar pe Sorin Grindeanu să demareze lucrările la drumul expres şi să modernizarea drumului Târgu-Hiu – Drăgăşani.
 
„Domnule Weber, dacă v-aţi hotărât, în sfârşit, să faceţi ceva concret pentru gorjeni, nu veşnica dumneavoastră vrăjeală: – rezolvaţi problema legii 197 la Ministrul PSD al Muncii, domnul Budăi! – demaraţi lucrările la drumul expres, finalizaţi centura şi modernizaţi drumul Tg-Jiu- Drăgăşani, că am votat toţi, există fondurile şi totul ţine de Ministrul PSD al Transporturilor, domnul Grindeanu! PSD, hai şi la treabă, nu doar să vă faceţi imagine pe ce muncesc alţii!”, a completat Iordache.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI