Daniel Onoriu, fostul pilot de raliuri, internat la spitalul de psihiatrie Obregia, din București

Daniel Onoriu, fostul pilot de raliuri, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia din București, după ce a amenințat că își pune capăt zilelor, în urma despărțirii sale de fosta soție. 

După o relație de 6 ani, Daniel Onoriu s-a despărțit de Isabela, fosta lui soție. 

Cei doi se află acum în plin divorț. Cu toate că s-a afișat cu o altă femeie, fostul pilot de raliuri ar vrea să se împace cu Isabela. 

Acesta a încălcat ordinul de restricție și și-a urmărit fosta soție. Onoriu ar fi amenințat că va sparge geamul unei bănci doar ca să fie arestat. 

Fostul pilot de raliuri a fost dus la secția de poliție, iar acolo ar fi amenințat, de față cu oamenii legii, că își va pune capăt zilelor. 

După ce polițiștii au discutat cu mama acestuia, Daniel Onoriu ar fi fost internat la spitalul de psihiatrie din București, potrivit viva.ro. 

Ulterior, oamenii legii l-au scos din spital pentru a-l duce la audieri, dar acum se pare că Onoriu urmează să se întoarcă la psihiatrie. 

”Băi, fraților, m-am autodenunțat. M-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze. Mă duce la Secția 5. Să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu”, a spus Daniel Onoriu pe Instagram. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI