Un bărbat a intrat cu mașina în poarta Parlamentului. Ar avea afecțiuni psihice

Incident grav la Parlament, acolo unde un bărbat a intrat cu mașina în poarta instituției.

Forțele de ordine au intervenit imediat iar bărbatul a fost imobilizat și încătușat. 

Jandarmul care se afla la postul de pază al intrării în Parlament a observat un bărbat care ar fi efectuat manevre de mers cu spatele cu autoturismul personal și ar fi lovit puternic poarta de acces a instituției, provocând astfel o defecțiune la sistemul de închidere. 

În momentul în care a observat acest lucru, jandarmul a încercat să îl legitimeze pe bărbat, însă acesta a devenit recalcitrant, conform Antena 3.

În sprijinul jandarmului a intervenit imediat un echipaj de poliție rutieră care se află în zonă. În momentul în care au încercat să îl imobilizeze, bărbatul a devenit mai agresiv și a început să lovească cu piciorul autospeciala poliției.

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, după care a fost transportat la Secția 17 de poliție în vederea audierilor. 

Imediat după audieri, bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească din Capitală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Înainte de intra cu mașina în porțile Parlamentului, bărbatul a fost văzut alergând, fără o direcție anume. Acesta era agresiv în vorbire și incoerent. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, acesta este cunoscut cu afecțiuni psihice. Totodată, a mai fost internat și în anul 2018 la spitalul Obregia din Capitală tot pe fondul unor probleme psihice. 

Autoturismul a fost verificat pirotehnic, însă polițiștii nu au găsit nimic. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI