Horoscop de weekend | Ce vă rezervă astrele în zilele de 27 și 28 august

Horoscop de week-end. Ce vă rezervă astrele în zilele de 27 și 28 august

BERBEC – Norocul va fi de partea ta zilele acestea și poți obține un mic profit. Vei avea oportunități interesante, totul va depinde de cum vei profita de ele.

TAUR – Te vei elibera de tensiuni și te vei simți foarte bine în următoarele zile. Sănătatea ta este bună și vrei să începi un proiect nou și interesant. 

GEMENI – Oamenii din jurul tău îți pot oferi perspective foarte pozitive. Dacă nu ai încă un partener, zilele acestea s-ar putea să ți se ofere o oportunitate foarte bună în dragoste. 

RAC – Revizuiește-ți bine obiceiurile zilnice pentru a avea o sănătate echilibrată. Disconfortul tău este mai mult legat de latura psihologică decât de cea fizică. 

LEU – Călătoriile pe care le faci pot fi mai importante decât crezi. Este o perioadă favorabilă pentru a stabili noi abordări în viața ta. Daca vrei ca iubirea ta să dureze, ai grijă la deciziile pe care le iei.

FECIOARA – Ar trebui să studiezi lucruri noi care să te ajute să te perfecționezi la locul de muncă. În plan financiar, urmează o perioadă mai pozitivă și mai favorabilă. 

BALANȚĂ – Este o perioadă bună pentru comunicare și pentru a vă face noi cunoștințe. Dacă ți-ai dorit să găsești un nou cerc de prieteni, acum este momentul potrivit să accepți oferte de a te alătura unuia. 

SCORPION – Evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare. Nu este o zi potrivită pentru cheltuieli. O veste de la persoana iubită vă va schimba complet viața de până acum. 

SĂGETĂTOR – Dacă ți-ai pus multe întrebări în ultima vreme, totul pare să se limpezească acum. Ai putea vedea mai clar inclusiv situația amoroasă. 

CAPRICORN – Ar trebui să înveți să fii sensibil la sentimentele celorlalți și să te gândești înainte de a vorbi, pentru că ai putea răni pe cineva, chiar dacă nu aceasta a fost intenția ta.

VĂRSĂTOR – Deșii simțiți nevoia de a vă exprima nemulțumirile, ar trebui să apelați la răbdare. Încercați să treceți peste discuțiile aprinse și să priviți partea bună a lucrurilor.

PEȘTI – Vei avea tendința de a crede că proiectele tale nu funcționează așa cum îți dorești. Încearcă să gândești pozitiv.

Sursa: Cancanul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI