Dani Mocanu, arestat la domiciliu, iar fratele sau a fost reținut 30 de zile pentru tentativă de omor

Miercuri noaptea, magistrații de la Tribunalul Argeș au stabilit măsurile preventive pentru Dani Mocanu și al fratele său Nando, acuzați de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Judecătorii au decis ca Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu, iar fratele său Nando să fie reținut pentru 30 de zile.  

Tribunalul Argeş a decis, noaptea trecută, ca manelistul să fie plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în timp ce fratele său a fost arestat preventiv. 

La ieşirea din Tribunal, Dani Mocanu a mulţumit instanţei şi a declarat că fratele său „s-a autoapărat şi a lovit în disperare”. 

”Aș vrea să transmit mii de mulțumiri instanței pentru că a judecat corect. Asta este, fratele meu a lovit în disperare, va plăti dacă se va considera la final că se va reține această infracțiune”, a declarat Dani Mocanu la ieșirea de la Tribunalul Argeș. 

Dani Mocanu și fratele său sunt cercetați după o bătaie ce a izbucnit în noaptea de 18-19 august într-o benzinărie de la ieșirea din Pitești. 

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum Dani Mocanu îl ține pe un bărbat, în timp ce fratele său îl lovește cu o bară metalică. 

În urma scandalului, victima a suferit o fractură de craniu și încă este internată la Spitalul Județean Argeș. 

Dani şi Nando Mocanu se întorceau din Italia, iar pe numele lor erau emise deja mandate de aducere la audieri aşa că la aterizare au fost aşteptaţi de poliţişti. 

Ei au fost luaţi de pe Aeroportul Otopeni şi duşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, potrivit Antena3.ro. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI