Amber Heard a izbucnit în lacrimi în fața judecătorului. Actrița povestește cum a fost violată de Johnny Depp

Actriţa Amber Heard, cunoscută din „Aquaman”, a izbucnit în lacrimi în timp ce depunea mărturie, joi, la tribunal. Ea a spus că fostul ei soţ Johnny Depp a agresat-o sexual şi i-a ameninţat viaţa la scurt timp după ce s-au căsătorit, scrie Reuters.

Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare, Heard a spus că l-a vizitat pe Depp în Australia la aproximativ o lună după nunta lor care a avut loc în 2015. Pe atunci Depp filma cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe”.

În prima lor seară împreună, a spus Heard, cei doi au luat cina după care au început să se certe. Depp, despre care a spus că era băut, ar fi lovit-o şi ar fi apucat-o de gât. 

Heard a spus că după acest incident s-a retras la etajul casei în care se aflau. Mai târziu, Heard s-a întors și l-a găsit pe Depp încă treaz. Ea l-a rugat să mănânce dar el a fost agresiv şi ar fi aruncat cu sticle după ea.  

Atunci Depp i-a smuls cămaşa de noapte a soției sale, a aruncat-o pe o masa de ping-pong și i-a introdus o sticlă de lichior în vagin, susține Heard. La tribunal, actriţa a plâns cu suspine în timp ce descria episodul.

În timpul agresiunii, Depp repeta: „Te voi ucide”, a spus ea juraţilor. „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”, a declarat Heard. 

Câteva luni mai târziu, înapoi în Los Angeles, Heard a spus că Depp i-a spart nasul şi i-a smuls bucăţi de păr într-o altă confruntare violentă. 

Depp, 58 de ani, a depus mărturie în proces, precizând că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi că ea este abuzatorul. El solicită 50 de milioane de dolari daune, sumă pe care a pierdut-o pentru că nu a mai avut contracte din cauza editorialului publicat de Heard în Washington Post în care îl acuză de agresiuni. 

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a jucat în „Justice League” şi „Aquaman”, a contra-atacat şi a cerut 100 de milioane de dolari. Ea afirmă că a suferit „violenţe fizice şi agresiuni” de la prima întâlnire şi în timpul căsătoriei lor tumultuoase care a durat doi ani, din 2015 până în 2017. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI