Războiul dintre Rusia și Ucraina l-au băgat în sperieți pe Reghecampf: Nu mai e cazul să vorbim de fotbal

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, că îi este teamă după ce Rusia a invadat Ucraina.

„E o situaţie dificilă. Sunt foarte mulţi români care trăiesc în Ucraina, sper să se rezolve cât mai repede această situaţie şi oamenii care se află în zonele critice să reuşească să plece din zonele respective. Este un lucru cu care nu suntem obinuiţi. Eu nu m-am născut în război, nu am văzut niciodată această situaţie. Este pentru prima dată în viaţa când în Europa se întâmplă un asemenea eveniment, mă refer mai aproape de noi.

Nu ştiu ce să spun, pentru mine este ceva nou şi nu am experienţa necesară. Îmi este teamă, sincer. (n.r. – dacă acest conflict va afecta fotbalul) Da. Nu e vorba numai de campionatul lor. Cu siguranţă vor fi foarte multe lucruri care se vor întâmpla în urma acestui război. Deocamdată, sunt numai câteva ore, trebuie să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. Este o situaţie foarte dificilă, din ceea ce putem vedea la televizor.

 Nu ştiu cum vor decurge evenimentele în zilele următoare şi ce se va întâmpla în fotbal, dar cred eu că nu mai e cazul să vorbim de fotbal în momentul de faţă”, a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

CS Universitatea Craiova va evolua, vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, cu Chindia Târgovişte, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI