Ciucă, despre situaţia din Ucraina: Le solicit miniştrilor să continue analiza situaţiei astfel încât să putem să asigurăm cetăţenii că suntem în măsură să le garantăm securitatea şi apărarea

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, miercuri, miniştrilor cu atribuţii în domeniu să urmărească în continuare situaţia din Ucraina şi pregătirea pentru orice scenariu, astfel încât cetăţenii să poată fi în siguranţă şi apăraţi.

Premierul Nicolae Ciucă a comentat, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern situaţia din Ucraina.  

”Doresc să-i asigur pe toţi românii că, la nivel instituţional, au fost luate toate măsurile în conformitate cu hotărârile CSAT. Sunt măsuri pe care, de asemenea, le-am coordonat cu aliaţii noştri şi, desigur, cu statele UE”, a transmis premierul.  

Acesta a precizat că au fost deja întocmite planurile necesare, verificarea mijloacelor şi mecanismelor interne şi aliate. 

”Le solicit în continuare tuturor miniştrilor cu responsabilităţi în domeniu să continue analiza şi partea de evoluţie a situaţiei, fiind în continuare nevoie de coordonare şi vigilenţă astfel încât să putem să asigurăm cetăţenii că suntem în măsură să le garantăm securitatea şi apărarea”, a mai declarat Ciucă.  

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI