Lucian Bode: Ce am văzut în aceste zile în Parlament este dincolo de orice limită a bunului simţ

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a afirmat că ce a văzut în aceste zile în Parlament este dincolo de orice limită a bunului simţ şi că, în forul de legiferare, atunci când dispare dialogul şi intervine violenţa ”înseamnă că suntem pe o pantă greşită”.

Lucian Bode a declarat, miercuri, la Constanţa, că parlamentarii vor modifica Regulamentul Camerei Deputaţilor şi vor veni cu măsuri drastice pentru a sancţiona astfel de derapaje.  

“În Parlament avem o direcţie specială care se ocupă de asigurarea ordinii, până la urmă, Direcţia de Afaceri Interne, prin chestori, trebuie să asigure ordinea. Dar ce am văzut în aceste zile în Parlament este dincolo de orice limită a bunului simţ ca să nu mai vorbim de lipsa oricărui dialog pentru că atunci când în Parlamentul României, în forul suprem de legiferare dispare dialogul şi intervine violenţa înseamnă că suntem pe o pantă greşită. De aceea, cred pe de o parte, colegii parlamentari în Comisia de regulament vor modifica regulamentul şi vor veni cu măsuri drastice de sancţiune a unor astfel de derapaje, iar Parchetul, în condiţiile în care există fapte de natură penală, va lua măsurile legale care se impun”, a explicat ministrul de Interne. 

Deputaţii dezbat, miercuri, modificările la Regulamentul Camerei Deputaţilor. 

Liderul deputaţilor AUR George Simion a venit, luni, la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei Virgil Popescu îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa şi l-a luat de gât pe demnitar.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI