Prognoza meteo: Cum va fi vremea pe 1 Martie?

Vremea se va menține caldă în următoarea săptămână din februarie, cu temperaturi ușor mai ridicate în regiunile din nordul și estul țării. Spre finalul lunii, valorile termice mai scad, dar rămân în limitele normale intervalului, iar precipitații vor apărea mai mult în zonele montane. Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), începutul lunii martie nu vine cu surprize din punct de vedere meteorologic, temperaturile vor fi specifice perioadei, iar ploile vor fi puține.

Vremea în săptămâna 7 – 14 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în zonele montane, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în intervalul 14 – 21 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nord- estul țării, dar și ușor mai coborâte la munte.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza pentru săptămâna 21 – 28 februarie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în toate regiunile.

Cum va fi vremea de 1 Martie

În săptămâna 28 februarie – 7 martie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în toată țara.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI