Doi frați din Brăila, trimiși în judecată pentru incest după ce au făcut doi copii împreună

Doi tineri din Brăila vor face între 1 și 5 ani de închisoare pentru incest, după ce au întreținut relații intime timp de mai mulți ani, din urma cărora au rezultat doi copii, pe care i-au lăsat apoi în grija statului.

Judecătoria Făurei a început judecata în procesul prin care un bărbat de 31 de ani și sora lui, în vârstă de 26 de ani, sunt acuzați de incest, după ce au întreținut relații sexuale încă din 2018, rezultând astfel doi copii, scrie Info Brăila.

Relația incestuoasă dintre cei doi frați, care locuiau împreună în localitatea Mircea Vodă, a trecut neobservată de familie.

”Din probele administrate în cauza rezultă că, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru incest, în stare de libertate. Pentru fapta lor, cei doi riscă între 1 și 5 ani de închisoare.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI