Horoscop 5 septembrie

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Timiditatea poate fi atrăgătoare în unele condiții, dar în cazul tău este cu siguranță un minus pentru că nu îți poți exprimă liber opiniile. Exact atunci când cineva îți cere părerea nu ai încredere în ceea ce vrei să spui și te fâstâceșți complet fapt care nu este de bun augur mai ales într-un moment important.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cu siguranță că astăzi te vei simți cu totul înghițit de neprevăzut, astfel că trebuie să te pregăteșți pentru cele mai nebuneșți veșți. Ajungi să crezi că eșți într-un vis din care tare ai vrea să te trezeșți doar că nu prea poți. Ai nevoie de soluții și încă de unele rapide altfel îți vei petrece toată săptămâna buimăcit.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Faci tot felul de aluzii în familie pentru că vrei să obții o poziție privilegiată în cadrul ei. Speculezi faptul că cei mai în vârstă se află într-un moment nu foarte bun al existenței lor și eșți sigur că dacă foloseșți cuvintele potrivite vei obține orice îți doreșți în timpul cel mai scurt.

HOROSCOP LEU (23 iulie – 22 august)
Iubirea la care visezi nu este nici pe departe conformă cu realitatea și nici nu te surprinde așa cum ți-ai închipuit în trecut. Totuși ar fi bine să nu ratezi o șansă uriașă de a fi fericit doar pentru că visele nu corespund cu realitatea. Până la urmă asta este frumusețea în dragoste, să fii surprins.

HOROSCOP FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Te-ai tot complacut într-o situație, dar ai ignorat-o sperând să se rezolve de la sine. Acum eșți forțat să o accepți și să faci ceva pentru a schimbă. Ai grijă la o relație care nu evoluează chiar în direcția dorită, ba din contra se cam răcește exact atunci când simți nevoia de apropiere.

BALANȚă (22 septembrie – 22 octombrie)
Depinde doar de ține să găseșți o oportunitate de a merge mai departe pe un drum care nu pare să ducă nicăieri. Dacă este drumul pe care ți-l doreșți, atunci nimic nu trebuie să te distragă de la scopul tău, nici măcar vorbele pline de răutate spuse de cei din jur care și-ar dori să fie în locul tău.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Te depărtezi un pic de o situație, nu pentru că nu ți-ar pasă, ci pentru că vrei să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectiva. Ai impresia că îți scapă ceva și nu eșți foarte departe de adevăr, însă cu siguranță dacă îți iei un pic de timp de gândire, vei vedea ce anume faci greșit.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Aparențele trebuie întotdeauna păstrate, așa că ai mare grijă ce impresie faci în față persoanelor pe care le întâlneșți și care vor avea un rol hotărâtor în viitorul apropiat. Trebuie să te străduieșți să pari amabil și interesat de ceea ce ți se propune dacă nu vrei să rămâi pe dinafară și să pierzi o ocazie importantă de a crește în carieră.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Îți place să faci parte din cât mai multe activități și nu poți să o scoți la capăt de unul singur, dar nici nu vrei să te arăți neputincios. Cere ajutor atunci când ai nevoie și nu te lasă pradă prejudecăților. Cei care țîn la ține te vor înțelege și sprijini în ciuda gafelor pe care le-ai făcut.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Șții foarte bine că ai o datorie urgență de plătit, dar preferi să ignori total ceea ce se întâmplă și să te prefaci că totul este în regulă. Nouă ta atitudine nu este pe deplin înțeleasă de cei dragi și au toate motivele să fie uimiți pentru că de obicei tu ai simțul responsabilității.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)
Ceea ce îți spun alții îți poate strică ziua pentru că ai impresia că cei din jur nu te apreciază la adevărată valoare. Vrei să ți se spună că eșți iubit și că faci cele mai bune activități. Acum amintește-ți de câtă vreme nu ai mai spus tu astfel de lucruri unei persoane la care ții.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI