Horoscop 29 august

Berbec

Dacă nu primești ceea ce dorești, te vei duce tu cu mult aplomb să iei ce crezi că ți se cuvine. Comportamentul tău îi va șoca pe ceilalți.

Taur

Te-ai săturat să tot duci în spate niște proiecte neterminate. Vrei să le termini, astfel încât să te liniștești. Dar asta nu depinde doar de tine.

Gemeni

Compromisurile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului pentru prieteni se vor dovedi a fi păguboase pentru tine. Fii mai atent data viitoare!

Rac

Este necesar să faci diferența între ceea ce îți place cu adevărat și ceea ce trebuie să faci la locul de muncă. Să faci bani din pasiunea ta este perfect!

Leu

Tânjești la o zi în care să ți se dea dreptate, să fii luat în considerare și să le pese prietenilor de părerea ta. Simți că ți-ai cam pierdut strălucirea.

Fecioară

Zgârcenia nu duce la nimic bun, poate doar la câteva economii. Dar știi și tu că dacă vei oferi ceva, vei primi la rândul tău altceva.

Balanță

Partenerul s-a săturat să ia el toate deciziile de unul singur. Îți cere să îți spui părerea, indiferent care ar fi aceasta.

Scorpion

Comunicarea cu oamenii care te ajută la treburile gospodărești va trece prin transformări de care îți va fi frică. Dar se vor dovedi utile.

Săgetător

Dacă o persoană dragă îți reproșează că ai fost cam egoist în ultima vreme, să știi că s-ar putea să aibă dreptate. Cu puțină răbdare, îți vei da seama de ce.

Capricorn

Toate problemele trebuie lăsate în fața ușii când ajungi acasă. Altfel, familia se va simți ignorată și de aici vor apărea neplăceri.

Vărsător

Astăzi, toți ți se par foarte plictisitori. Mai ales modul cum vorbesc sau cum își comunică ideile. Vei căuta noi modalități să te distrezi.

Pești

Cheltuielile făcute pe ultima sută de metri vor atrage alte cheltuieli. Deci evită să pierzi mulți bani din cauza întârzierilor.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI