Horoscop 25 august

Berbec

Te preocupă ideea de dreptate în toate domeniile vieții. La serviciu, vei fi aspru judecat pentru nevoia ta de găsi vinovatul.

Taur

Partenerul își permite să cheltuiască o sumă din bugetul comun fără a se consulta înainte cu tine. Nu este chiar atât de grav… 

Gemeni

Te străduiești să stingi orice conflict din jurul tău, însă fără șanse de reușită. S-ar putea să pui și mai mult gaz pe foc. 

Rac

Ești prea preocupat de muncă să îți dai seama că o persoană dragă suferă și are nevoie de ajutor. Din fericire, vei afla în timp. 

Leu

Mâhnirea ta are legătură cu faptul că oamenii dragi vor să vadă doar partea negativă a vieții, când sunt atâtea aspecte care îi pot înveseli. 

Fecioară

Primești multe informații noi de la colegii tăi și cu greu le așezi ordonat în mintea ta. Trebuie să ieși din zona de confort. 

Balanță

Îi aprobi pe ceilalți fără a sta mult pe gânduri, dar nu ești chiar de acord cu propunerile lor. Vrei doar să păstrezi armonia dintre voi. 

Scorpion

Când credeai că ai mai scăpat de responsabilitatea față de unii membri ai familiei, au loc mai multe evenimente care îți dau peste cap planurile. 

Săgetător

Tu vrei una, dar soarta parcă îți joacă feste. Orice inițiativă îți va fi blocată sau schimbată prea repede. Ai nevoie de puțină răbdare. 

Capricorn

Este cazul să te gândești să cheltuiești o sumă de bani și pentru răsfățul personal. Nu trebuie să fie neapărat ceva scump.

Vărsător

Îți recapeți vitalitatea, dar încă nu ești pregătit pentru a o lua de la capăt. Poți renunța la ce te ține pe loc. 

Pești

Sensibilitatea îți poate fi și prieten, și dușman. Ai grijă astăzi la oamenii cărora le spui secretele tale. Evită cheltuielile.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI