Horoscop 13 august

Berbec 

Pleci la drum cu nesiguranță, pentru că nu sunt stabilite toate detaliile călătoriei. Nu știi dacă la destinație te așteaptă cineva, nu cunoșți starea drumurilor, nu ai idee ce vei face când vei ajunge la capăt, dar singurul lucru pe care îl știi clar e că trebuie să pleci.

Taur 

Ai mare grijă până unde întinzi azi dispută care începe, pentru că există riscul să scape de sub control și să genereze o ruptură dureroasă. Eșți pe cale să-ți pierzi un colaborator sau un prieten, să fii exclus dintr-o afacere sau să ți se întoarcă spatele în urmă unei relații care a mers bine anterior, dar, culmea, vinovat nu eșți tu, ci cel care declanșează conflictul.

Gemeni 

Viață de familie este animată de un plan nou care entuziasmează pe toată lumea. Fiecare joacă un rol în bună desfășurare a acestui proiect și totul merge de minune datorită acestei bune coordonări de forțe. Va completați unii pe alții, va sprijiniți și stimulați reciproc și se întrevăd roadele pentru care vasliti cot la cot împreună.

Rac 

Te simți excelent în compania prietenilor, dar nu uită totuși de persoană iubita, care-și cere și ea azi dreptul de a fi luată în seama. Nu combină mere cu pere, deci, dacă vrei să fii cu iubitul, nu-l scoate neapărat în oraș cu prietenii, că să împaci două lucruri dintr-un foc, pentru că cel drag are mai mare nevoie de prezența ta și numai a ta. 

Leu 

Te remarci prin idei geniale, prin soluții strălucite, pentru că-ți merge mintea brici și ai curaj să-ți exprimi punctul de vedere cu energie. Nu stă în banca ta astăzi, fă un pas în față și arată la ce eșți bun, pentru că sigur ai un aș în mânecă și se va ivi ocazia să te folosești de el.

Fecioara 

Intri în contact cu reprezentanți oficiali ai legii sau ai statului care te obligă să te supui unor reguli mai stricte. Eșți genul de om care are idei originale, adeseori cu un pas înaintea vremurilor, deci să nu te aștepți că acești funcționari conservatori și adeseori demodati să fie de acord cu ține. 

Balanță

Trebuie să îmbraci haina de judecător și să analizezi la rece o situație care conține unele fisuri. Dacă te implici emoțional sau dacă ai vreun interes personal față de situația în cauza, nu vei putea extrage o concluzie corectă, deci ar fi bine să nu te bagi dacă știi că nu poți tăia în carne vie.

Scorpion 

Scorpionii pot astăzi să-și integreze sentimentele în viață de zi cu zi datorită unei capacități de comunicare amplificate. Nativii acestei zodii par să găsească cuvintele potrivite atât în mediul profesional, cât și acasă și descoperă cu uimire cât de receptivi sunt cei din jurul lor. 

Săgetător 

Este momentul potrivit că Sagetatorii să-și folosească entuziasmul și energia pentru a realiza diverse lucruri pe care le au în plan. Însă, nu trebuie să mizeze pe chestiuni de viitor, ci pe treburi care le pot îmbunătăți nivelul de trăi și le poate crește starea de spirit în prezent.

Capricorn

Capricornii simt cum li se temperează toată furtună emoțională interioară prin care au trecut. Se simt mai ușurați și mai concentrați pe ceea ce trebuie să facă. Întâmpină însă dificultăți în relaționarea cu cei din jurul, în unele cazuri fiind de-a dreptul confuzi.  

Vărsător

Temerile subconștiente și dorințele Vărsătorilor pot fi cauzele unor trăiri foarte reale. Chiar dacă sunt într-o stare de negare în ceea ce privește tot ceea ce iese acum la suprafață din ei, Vărsătorii reușesc totuși să se “aclimatizeze” la noul lor peisaj emoțional. 

Pești

Pești simt că ceva nu este în regulă astăzi, dar nu-și dau seama exact ce. Prezintă o greutate sufletească și o atitudine circumspectă cu privire la orice gest aparent binevoitor făcut de cineva din jurul lor. Peștii ar trebui să se distanțeze puțîn de situația în care se simt incomod pentru a vedea peisajul complet.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI