Horoscop 12 august

BERBEC

Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

TAUR
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

GEMENI
În ultima perioadă ați primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl doriți, doar că nu știți exact când se vor materializa acestea. Este momentul oportun pentru o schimbare în carieră.

RAC
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

LEU
Sunteți mai sensibili decât de obicei și puteți fi răniti foarte ușor astăzi, mai ales că aveți tendința de a deschide subiecte delicate. Pe de altă parte, simțiți nevoia de a fi admirați, lucru ce se poate întoarce împotriva voastră.

FECIOARĂ
Nu vă sfiiți să cereți ajutor la nevoie, pentru că nu aveți cum să le știți chiar pe toate. Veți vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experientă vă va scoate din impas.

BALANȚĂ
Cei născuți în această zodie sunt cu gândul la călătorii astăzi. Este o zi potrivită să vă faceți planuri de vacanță alături de persoană iubită. Entuziasmul este cuvântul de ordine.

SCORPION
Munca depusă până acum începe să dea roade. Odată cu mici câștiguri financiare vin și respectul și admirația celor din jur.

SĂGETĂTOR
Legați noi prietenii astăzi cu persoane la care nu v-ați fi gândit niciodată. Chiar dacă nu simțiți că sunteți pe aceeași lungime de undă, o discuție sinceră vă poate arăta că aveți și puncte în comun.

CAPRICORN
O întâlnire importantă de serviciu vă dă peste cap tot programul. Stresul se adună și cel mai bine ar fi să găsiți un pic de timp și pentru voi.

VĂRSĂTOR
Vă bucurați de aprecierea celor dragi pentru felul în care ați gestionat problemele casnice din ultimele zile. Nu sunt lipsite micile atenții din partea acestora.

PEȘTI
Aveți tendința să vă neglijați prietenii și familia din cauza sarcinilor de serviciu. Încercați să echilibrați situația și să găsiți un pic de timp și pentru ei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI