Horoscop 26 iulie

Berbec

Mergi la job, dar nu eșți deloc interesat ce se întâmplă astăzi acolo. Știi că imediat după program trebuie să ajungi la o întâlnire cu prietenii și gândul îți stă doar la asta.

Taur

Ai de rezolvat o problemă și anunți la birou că întârzii. După câteva ore, constați că lucrurile se prelungesc prea mult și ești gata să renunți. Cel mai probabil va fi nevoie să îți iei toată ziua liberă. 

Gemeni

Intri de dimineață într-o ședință și nu mai scapi decât spre prânz. La final, ești epuizat, dar mulțumit. Deciziile luate sunt în favoarea ta. Nu te așteptai la așa ceva. Seara, ieși să sărbătoreșți.

Rac

Gândul îți stă numai la concediu. Stabileșți programul, faci trasee și liste de cumpărături. Ai grijă, totuși, să fii atent și la ce se întâmplă la job. Până la vacanță, încearcă să rămâi concentrat și la muncă.

Leu

Rezolvați un aspect neplăcut ce ține de relația cu un prieten. Vă bucurați pentru că nu vă plăcea atmosfera conflictuală. Seara, participați la un fel de reuniune cu mai mulți colegi mai vechi.

Fecioară

Te așteaptă o zi agitată. Timpul trece parcă prea repede și simți că nu ai când să termini tot ceea ce ți-ai propus pentru astăzi.

Balanță

Ai fost anunțat că trebuie să predai proiectul la care lucrezi înainte de termen. Nu este o veste prea bună deoarece mai ai mult de lucru. Eșți conștient că vei primi critici din partea superiorilor, dar îți vine o idee genială.

Scorpion

O dispută între mai mulți membri ai familiei te prinde și pe tine. După ce pierdeți ore în șir încercând să lămuriți problema, apare cineva din exterior cu soluția.

Săgetător

Trebuie să dai un răspuns cuiva care ți-a făcut o propunere de colaborare. Problema e că decizia ta va afecta și alte persoane. Nu te grăbi, gândește-te serios. Nu este vorba doar de carieră, ci și de viață personală.

Capricorn

Lipsa odihnei te afectează. Dacă nu vrei să ajungi să ai probleme de sănătate, ar fi bine să te mai și relaxezi. Încearcă să îți impui un program și să te organizezi mai bine.

Vărsător

Nu știi ce să faci. Relația cu persoană iubita este tot mai tensionată. Chiar dacă nu vrei să recunoșți, asta se întâmplă din cauza ta. Recunoaște-ți greșeala și cere-ți scuze.

Pești

Eșți obligat iei parte la un eveniment programat pentru diseară, dar nu ai niciun chef. Fă un efort și treci pe acolo. Știi bine că altfel vei avea niște discuții neplăcute cu cineva din familie.

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI