Prințesa Lia și fiul său au fost evacuați din vila de lux din Capitală

Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Pentru că nu au mai putut plăti radele bancare, Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux în care locuiau în centrul Capitalei. În acest moment, cei doi locuiesc la hotel. Prințul Paul este dat în urmărire internațională, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Paul Lambrino, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, fiind dat în urmărire internațională. Aceasta a fugit din țară înainte de a se i da sentința. Prințul a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit, iar surse din anchetă spun că acesta ar fi plecat în Portugalia. Prințul Paul a fost condamnat în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Fotografia și detaliile despre Paul Phillipe al României au fost postate pe pagina persoanelor date în urmărire de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită. „La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI