Ioniță de la Clejani, bătut de Fulgy

Ioniță de la Clejani a sunat duminică seară la 112, după ce ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy. Scandalul ar fi izbucnit într-un restaurant din București, însă ar fi continuat în locuința Clejanilor.

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă, unde, în cele din urmă, Ioniță nu a mai suportat și a sunat la Poliție.

În cele din urmă, Ioniţă de la Clejani a refuzat să depună plângere, însă autorităţile s-au autosesizat în acest caz.

Incidentul are loc la scurt timp după ce tânărul a postat pe rețelele de socializare un film în care își jignește părinții, pe care l-a înregistrat în timp ce era în cadă.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI