Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în secret

Smiley și Gina Pistol sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală și, poate, de aceea nu au divulgat faptul că duminică micuța Josephine va fi creștinată. Andreea Bănică însă nu s-a putut abține și a dezvăluit pe Instagram că duminică seară va petrece la botezul fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol.

Andreea Bănică a făcut câteva story-uri în care le-a spus fanilor cu ce este îmbrăcată și a scăpat porumbelul. „Este un costum special creat pentru mine. Pentru că sunt la botez la micuța Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

Andreea Bănică nu s-a mulțumit să îi dea de gol pe Smiley și pe Gina Pistol, ci chiar a filmat aranjamentele de la botezul micuței Josephine Ana Maria. Astfel, din imaginile postate de cântăreața Andreea Bănică se poate observa că aranjamentele de la botez respectă ideea apropierii de natură, florile de câmp așezate pe mese și gustările aranjate cu gust printre nuanțele de verde dovedind preocuparea pentru natural pe care Gina Pistol și Smiley au dovedit-o în repetate rânduri.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI