Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf

Vestea că Laurentiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța i-a șocat pe cei din jurul lor. Surprinderea a fost și mai mare având în vedere că în urmă cu două săptămâni cei doi și-au reînnoit jurămintele la Biserică, organizând o mare petrecere. Sătulă de tot acest scandal, Anamaria a pus capăt situației.

Dacă antrenorul a recunoscut divorțul de impresară, Anamaria evită să vorbească despre asta și susține în continuare că relația lor este fericită. Conform acesteia, soțul său a rugat-o să înceteze acest scandal, motiv pentru care vedeta a decis să închidă acest subiect, dar nu înainte de a face ultimele declarații. „Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Impresara susține că între ea și soțul ei nu au existat momente tensionate iar căsnicia lor este una fericită. De asemenea, afacerista a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său. „E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI