Horoscop, luni 14 iunie

BERBEC
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu va lăsăți până când nu va duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strică mai multă odihnă.

TAUR
Se anunță o zi aglomerată, dar și plină de satisfacții. La amiază o să aveți parte de un moment în care o să simțiți că nu mai puteți, dar o să va puneți repede pe picioare.

GEMENI
Astăzi sunteți în căutarea stablitatii. Fie că e vorba de carieră, fie că doriți stabilitate în viață de cuplu, sunteți dispuși să faceți compromisuri pentru a scapă de perioada stresantă din ultimul timp.

RAC
Lăsăți-va duși de val și nu va mai calculați fiecare mișcare. Este momentul vostru să străluciți și o știți foarte bine.

LEU
Sunteți convinși că doar voi aveți dreptate și alegeți calea cea grea, când cei din jur va oferă soluția salvatoare. Nu este momentul potrivit pentru orgolii.

FECIOARA
Încă de la prima ora trebuie să luați o decizie care o să va schimbă complet programul pentru weekend. Trebuia să plecați, dar o să fiți nevoiți să amânați momentul.

BALANȚă
Este o zi minunată pentru a le spune celor din jur ceea ce simțiți. Ați ajuns la un echilibru emoțional și puteți acum să ziceți exact ceea ce credeți.

SCORPION
Stresul din ultimele zile va aduce într-un punct în care trebuie să renunțați la ceva. Este vorba despre încheierea unei etape din trecut.

SĂGETĂTOR
Ziua se va dovedi a fi una iesita din comun din punct de vedere al relației personale. Partenerul de viață vine cu o propunere de nerefuzat, ceea ce înseamnă că în weekend o să plecați într-un loc foarte interesant.

CAPRICORN
Începutul de săptămâna va găsește în impas. Va aflați în mijlocul unei dispute între două persoane apropiate și se pare că de voi depinde stabilirea vinovatului.

VĂRSĂTOR
Este o zi foarte bună pentru a va reculege, chiar dacă aveți de muncă. E momentul să va faceți ordine în priorități și ar fi bine să nu înaintați cu proiectele de care nu sunteți 100% mulțumiți.

PEȘTI
Cineva apelează la ajutorul vostru pentru o afacere, dar ideea vi se pare greșită încă de la început. Nu va lăsăți induși în eroare de alte persoane care nu sunt implicate direct.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI